Змiст:

Сегмент ринку препаратів для позакореневого підживлення зростає з кожним роком. Чимало агрономів і власників агропідприємств переконалися в ефективності як мікродобрив в хелатній формі, так і рідких комплексних добрив та їх композицій з стимуляторами росту, гуматами і т.д.

З того часу, як компанія РЕАКОМ впровадила у виробництво і агротехнології в нашій країні мікроелементи у формі органічних комплексів ОЕДФ, органічні форми поліборатів, композиції мікро- і макроелементів зі стимуляторами росту, з'явилася велика кількість «нових» і «унікальних» виробників.

Суспендовані рідкі добрива компанії РЕАКОМ – інноваційний підхід у сфері забезпечення живлення рослин за допомогою позакореневого підживлення. Препарат поєднує переваги рідких і твердих гранульованих добрив однорідного складу. Застосування спеціальних органічних прилипачів спільно з катіонообмінними глинами забезпечує плавне і повне насичення рослин елементами живлення при нанесенні на вегетативну поверхню.

«РЕАКОМ-ПЛЮС-МІКРОМАКС» став лідером продаж компанії в 2019 році. Агрономи побачили ефективність нового препарату на своїх полях.

Переваги суспензії РЕАКОМ-ПЛЮС-МІКРОМАКС:
- Висока концентрація суми елементів живлення, значно вища, ніж у рідкому стані.
- Всі мікроелементи виготовлені у вигляді високостійких хелатів на основі ЕДТА («ступінь хелатізаціі»-100%) і містять додаткову кількість іншого хелатуючого агента.
- Застосування полісахаридів і поверхнево-активних речовин в препараті дає можливість швидко і ефективно «прилипнути» елементам живлення до листкової поверхні і засвоюватися в повному обсязі, зі зменшеним ризиком «стікання» з вегетуючої частини рослини.
- Високодисперсні суспендуючі агенти призводять до зміни кута поверхневого натягу краплі робочого розчину і збільшення поверхні контакту препарату з листовою поверхнею.
- Спільні високі концентрації магнію, заліза і марганцю з амідним азотом забезпечують швидке збільшення кількості хлорофілу в листі рослини.

 В 2020 році компанія представила новий продукт в лінійці суспензій - «РЕАКОМ-ПЛЮС-ФІТОБОР».
Нове суспендоване добриво компанії «РЕАКОМ-ПЛЮС-ФІТОБОР» призначене для ефективних підживлень бором у вигляді високоефективних поліборатів з мікроелементами в 100% хелатній формі ЕДТА. Унікальна формула забезпечує оптимальний показник кислотності розчинів бакової суміші. Застосування спеціальних органічних прилипачів, цукрів і поліолів спільно з катіонообмінними глинами забезпечує плавне і повне насичення рослин всіма елементами при нанесенні на вегетативну поверхню.
Ця композиція має виконувати дві важливі функції - підживлює рослини швидкими формами бору (з нейтральним pH для максимально ефективної роботи з гербіцидами) і водночас знижує токсичний ефект від застосування гербіцидів за допомогою хелата марганцю, який міститься в препараті.
Суспензія РЕАКОМ-ПЛЮС-ФІТОБОР з високим вмістом бору та хелату марганцю ЕДТА  ідеально підходить для олійних культур.

Переваги суспензії РЕАКОМ-ПЛЮС-ФІТОБОР:
- Висока концентрація бору (B) з органічними цукроподібними речовинами, які мають високу рухливість в соку рослини і швидко засвоюються.
- Невисокий pH робочих розчинів (pH 5-5,5) цього добрива дозволяє застосовувати борні позакореневі підживлення спільно з пестицидами, які схильні до лужного гідролізу.
- Марганець (Mn), молібден (Mo) і мідь (Cu) виготовлені у вигляді високостійких хелатів на основі ЕДТА («ступінь хелатізаціі» -100%) і містять додаткову кількість іншого хелатуючого агента.
- Застосування вітамінів-антиоксидантів забезпечує максимально ефективну форму марганцю в цьому препараті.
- Використання полісахаридів і поверхнево-активних речовин в препараті дає можливість швидко і ефективно «прилипнути» елементам живлення до листкової поверхні і засвоюватися в повному обсязі.
- Застосування високодисперсних суспендуючих агентів призводить до зміни кута поверхневого натягу краплі робочого розчину та збільшенню поверхні контакту препарату з листовою поверхнею.