Змiст:
Навіть здоровим і міцним рослинам для повноцінного забезпечення поживними елементами потрібна додаткова підтримка, не кажучи вже про слабкі та хворобливі культури. Адже під впливом посухи, дощів або заморозків у них блокується здатність отримувати корисні речовини з грунту і тим самим настає так званий «поживний голод».

Перевіреним способом усунення дефіциту макро- і мікроелементів в рослинах є спеціальні добрива для обробки молодих культур, які насичують їх в початковий період розвитку комплексним набором «вітамінів». news_flask.png

І чим збалансованішим буде склад компонентів в препараті обраної торгової марки, тим максимальнішою буде ефективність його застосування, яка в кінцевому підсумку виражається в отриманні більшого за розміром і кращого за якістю вирощеного врожаю.

Загальні характеристики збалансованих за складом препаратів «Реаком»


В Україні однією з найбільших компаній з виробництва мікродобрив є НВЦ «Реаком». Склад речовин продукції «Реаком» підбирається з урахуванням індивідуальних потреб кожного виду сільськогосподарських рослин. Рідкі суміші характеризуються високою концентрацією хелатуючих мікроелементів, зібраних в оптимальних для культур пропорціях.

Обробка рослин хелатними>добривами «Реаком> можлива двома способами: обробкою насіння і позакореневою підгодівлею. На відміну від кореневого способу підгодівлі ефективність листового засвоєння поживних елементів від 3 до 6 разів вище.

Впровадження підприємством «Реаком» власних інновацій зумовило виведення на український ринок в 2013 році високоефективних препаратів серії «Реаком-Плюс». Від інших вітчизняних аналогів їх відрізняє унікальний активатор проростання насіння і одночасно стимулятор росту - о-крезоксіацетат. Під дією цього компонента відбувається:

  • скорочення періоду формування кореневої системи рослин;
  • прискорення зростання і термінів дозрівання плодів до 10 днів;
  • приріст урожайності до 40% в залежності від сорту рослин;
  • підвищення морозостійкості культур;
  • посилення імунітету перед різними видами захворювань;
  • поліпшення якості вирощеної продукції.

Багатокомпонентні комплексні мікродобрива «Реаком»


До уваги покупців пропонується нова лінійка продукції від компанії «Реаком» - препарати під назвою «Реаком-Оптимум». У своєму складі вони містять повний набір з мікро-, мезо- і макроелементів.

За рахунок оптимального співвідношення всіх хелатуючих компонентів, азоту в нітратній і аміачній формах, а також хелату магнію вдається забезпечити максимальне засвоєння поживних елементів. flask_bright.png


Завдяки вмісту в препараті «Реаком-Цінкофос» макроелементу фосфору в парі з цинком рослини, які найбільш потребують такого типу харчування, можуть отримати відразу два життєво важливих елемента живлення після одноразової некореневої обробки.

Добриво «Реаком-Кальцій + Бор» з мезоелементом кальцію і мікроелементом бору - ідеальний помічник для формування здорової шкірки плодових культур, оскільки його компоненти беруть участь в утворенні пектину. У той час як одночасна наявність кальцію і бору в звичайних препаратах заважає їм легко засвоюватися рослиною, в хелатних мікродобривах їхня взаємодія, навпаки, дає відмінний результат.

Що містить в складі кремній і фосфор, препарат «Реаком-Sila» є незамінним для створення міцних захисних мембран рослин, особливо якщо мова йде про злакових культурах.

З урахуванням того, що в процесі обміну співвідношення макро- і мікроелементів в рослинах постійно змінюється, завдання підтримки їх оптимального балансу можна довірити перевіреним і надійним препаратам «Реаком». Застосування класичних і новітніх розробок «Реаком» в процесі вирощування рослин дозволить їм в повній мірі реалізувати свої природні здібності, а вам - домогтися високих показників врожаю.

Подивитися публікацію можна тут або тут