Змiст:

Яку марку мікродобрив із представлених сьогодні на українському ринку вибрати для підживлення с/г культур: «Оракул»/«Вимпел» від компанії «Долина» чи «Реаком» від НВЦ «Реаком»? Відповісти на це запитання можна після проведення порівняльного аналізу препаратів за такими критеріями:

  1. Кількість мікроелементів. Оптимальна кількість мікроелементів, із якої має складатися добриво, – мінімум 5-8 одиниць. До складу мікродобрив ТМ «Реаком» в залежності від найменування входять до 11 мікроелементів, завдяки чому вони здатні забезпечувати повноцінне живлення рослин.
  2. Концентрація мікроелементів. Окрім кількісного складу мікродобрива, слід звернути увагу і на його концентрацію – насиченість мікроелементами. Згідно з нормативними документами вона вимірюється у масових частках. Мікродобрива ТМ «Реаком» демонструють вищий вміст мікроелементів у гектарній нормі порівняно з продукцією ТМ «Оракул»/«Вимпел», що в комплексі з багатим набором підвищує ефективність їх застосування і робить привабливішим варіантом для купівлі.
  3. Набір макроелементів. До п'ятірки основних макроелементів, необхідних рослинам, входять фосфор, азот, калій, магній, сірка. Всі вони є в хелатних мікродобривах ТМ «Реаком».
  4. Співвідношення макроелементів. У добривах «Реаком» оптимально збалансований відсотковий вміст азоту, фосфору і калію з урахуванням того, що в різні періоди свого розвитку рослини потребують різних обсягів надходження поживних речовин.
  5. Витрати на застосування. Вони безпосередньо залежать від норм витрати: що економічнішим буде використання мікродобрива, то на триваліший термін його вистачить. Хелатні добрива «Реаком» відрізняються економічною витратою, тому їх вистачає на довший термін.
  6. Вартість 1 г діючих речовин. За рахунок високої концентрації мікро- та макроелементів вартість 1 г добрив ТМ «Реаком» вдвічі нижча за ціну на аналогічні препарати.

У лінійці мікродобрив ТМ «Реаком» наявні 12 категорій унікальних препаратів, які призначені для різних видів рослин. Кожне з добрив можна успішно застосовувати для передпосівної обробки насіння, а також обробляти рослини кореневим або позакореневим способами в комбінації з пестицидами. Зручно замовити оптом мікродобрива «Реаком» у потрібній вам кількості з доставкою Україною можна на сайті компанії reacom.com.ua.