Змiст:

На українському ринку мікродобрив представлена продукція десятків торгових марок як іноземного, так і вітчизняного виробництва. Як вибрати серед них найбільш ефективну за функціональними характеристикам і вигідну з економічної точки зору продукцію?

Перш за все потрібно визначитися з цілями, яких ви плануєте досягти. І вже, виходячи з них, підбирати той чи інший препарат.

Порівняльний аналіз мікродобрив ТМ «Наніт» та «Реаком»

  • Авторство розробки рідких добрив в Україні належить НВЦ «Реаком»: компанія  спеціалізується на випуску хелатних препаратів з 1999 року. ТОВ «ТД Гермес» розпочав виробляти мікродобрива «Наніт» під окремі с/г культури пізніше – з 2013 року.
  • Компанія ТОВ «ТД Гермес» спеціалізується на виробництві хелатованих мікродобрив ТМ «Наніт» під окремі види с/г культур. В асортименті ТМ «Реаком» наявні мікродобрива, призначені для підживлення конкретних садових і овочевих культур, а також рідкі комплексні добрива.
  • Мікродобрива ТМ «Наніт» придатні для позакореневого підживлення с/г культур. Тоді як хелатні препарати «Реаком» мають ширшу сферу застосування завдяки тому, що виготовлені з додаванням спеціальних сумішей макроелементів NPK на основі солей ортофосфорної кислоти. Тому їх можна вносити кореневим та позакореневим способами, а також виконувати передпосівну обробку насіння рідкими розчинами.
  • Всі мікродобрива з лінійки ТМ «Реаком» розроблені з урахуванням ґрунтово-кліматичних умов у нашій країні.
  • Від препаратів «Наніт» хелатні добрива ТМ «Реаком» відрізняє однакова концентрація мікроелементів у кожній краплі.
  • Внесення мікродобрив «Реаком» позакореневим методом актуально в умовах невисоких температур повітря. Позакоренева обробка рідкими препаратами «Наніт» рекомендована при підвищеній температурі повітря і в посушливі періоди.

Універсальне застосування і нижча вартість роблять мікродобрива ТМ «Реаком» фаворитом українських аграріїв, причому як дачників і приватних   фермерів, так і спеціалізованих фермерських господарств.

Підібрати відповідне мікродобриво в економічній формі туків виробництва «Реаком» вам допоможуть досвідчені консультанти компанії. Наші високоефективні мікродобрива у потрібній вам кількості можна замовити за телефоном з доставкою по всій Україні.